Projecte

Vols desconnectar-te dels recursos fòssils?

T’ajudem

Piro_Negawatt és una plataforma de treball associat que neix l’any 2014 com a spin-off de la UPC, amb la determinació d’impulsar projectes singulars d’eficiència energètica i eco-innovació des dels Pirineus i per les comunitats rurals.

Aquest projecte arrela amb una vocació de resposta creativa en un context de policrisi socio-ecològica, posant un èmfasi especial en projectes transdisciplinars de sostenibilitat. 

Vols una economia social i col·laborativa més robusta?

Tu tries!

L’equip de professionals som persones vinculades a diferents camps professionals.

Perfils i experteses dels socis i col·laboradors

Arquitectura

Projectes de rehabilitació energètica i reformes integrals

Expertesa en bioconstrucció, amb la singularitat de la fusta estructural com a motor principal de la bioeconomia circular.

(col·laboració amb Bunyesc Arquitectes)

 

Enginyeria energètica

Auditories energètiques

Disseny, dimensionament i gestió de projectes d’aprofitament d’energies renovables

 

Ciències Ambientals

Estratègies de sostenibilitat

Expertesa en processos d’eco-innovació

Mesura, anàlisi i modelització de solucions integrades

 

Enginyeria Forestal

Sistemes d’Informació Geogràfica

Projectes de Gestió i Millora Forestal

Treball en equip, conciliadorament descentralitzat gràcies a les telecomunicacions, auto-sincronitzat per projectes amb capacitat per arribar a qualsevol indret del nostre privilegiat món rural.

Ens definim com activistes del NEGAWATT, l’energia que deixes de menester gràcies a l’eficiència, i malgrat la nostra efímera existència, ens motiva pensar que a través de la llavor dels nostres projectes cultivem benestar i energia positiva en les persones que ens han anat donant confiança.

La crisi climàtica, i tot el seu context de Canvi Global, la percebem com un signe de disrupció profunda del sistema socio-ecològic, però és precisament en aquesta metamorfosi del sistema on es generen condicions fèrtils per la creativitat i la innovació, atributs fonamentals per la resiliència que ens permet reconèixer la capacitat transformadora per re-eixir en alguns dels reptes del nostre present.

En aquest magma de complexitats, re-aprendre i adaptar-se constantment esdevé una línia estratègica vital i és precisament en això on posem l’èmfasi; la innovació com a motor a través de projectes singulars i transdisciplinars on els agents socials no formen part del tram de control del sistema econòmic sinó que esdevenen agents actius d’autogovern. D’aquest marc mental neixen els nostres principis operatius.

C/Pintor Villà num.13 Bis
25500 La Pobla de Segur

Negawatt

C/Pintor Villà num.13 Bis
25500 La Pobla de Segur

info@pironegawatt.com
+34 633 89 05 93

© Negawatt
Pàgina feta per Pirineuweb.com | Olga Cuevas i Melis